© 2017 by Pro4Paws. Proudly created with Wix.com

Pro4Paws staat voor professioneel helpen met de beweging van de vier hondenpootjes met een beperking.

Pro4Paws wil steeds helpen zoeken naar de beste oplossing voor jouw hond.

Hieronder vind je enkele braces die Pro4Paws voor jouw hond kan maken. Deze bracen worden individueel gemaakt op maat van jouw hond.

Verder hebben we ook een aanbod van hulpmiddelen die in verschillende maten verkrijgbaar zijn. De meeste van deze producten kan je eenvoudig zelf opmeten en bestellen. Deze worden dan opgestuurd of je kan deze afhalen in Geel. 

Heeft je hond problemen met achterpoten, heeft je hond problemen met voorpoten? Kan hij niet meer steunen op zijn achterpoten of voorpoten door een verlamming of een andere aandoening neem dan zeker een kijkje bij rolwagen voor honden.

ROLWAGEN
Revalidatie brace

Wordt je hond geopereerd? Moet hij een korte of langere periode een bepaald gewricht ontlasten of stilhouden neem dan een kijkje bij revalidatie brace.

Heeft je hond problemen met zijn polsen door artrose of overstrekking. Heeft je hond steeds meer moeite om op zijn voorpoten te steunen neem dan zeker een kijkje bij de actieve pols brace.

ACTIEVE pols brace
STA-OP hulp

Kan je hond nog moeilijk opstaan, wordt het wandelen steeds moeilijker? Wil je je hond tijdens het wandelen meer comfort geven neem dan zeker een kijkje bij de STA-OP hulp

Heeft je hond knie-problemen, heeft je hond extra steun nodig aan de knie? Neem dan zeker een kijkje bij de ACTIEVE knie brace

ACTIEVE knie brace
RUBBER botjes

Heeft je hond wondjes tussen en onder zijn zoolkussentjes? Schuift je hond uit op de gladde vloer? Heeft je hond tijdens het wandelen last van het strooizout op de weg bij sneeuw?

Neem dan zeker een kijkje bij RUBBER botjes

Heeft je hond artrose aan de elleboog? Wordt het stappen steeds moeilijker? 

Neem dan zeker een kijkje bij ARTROSE brace

ARTROSE brace
SOFT brace

Heeft je hond instabiliteit aan één van zijn gewrichten? Wordt het stappen steeds moeilijker? 

Neem dan zeker een kijkje bij SOFT brace

Heeft je hond last van heupdysplasie? Heeft je hond hier pijn van, moet je daarvoor pijnstillers geven dan is een brace misschien een hulpmiddel om het gewricht te stabiliseren.

+YBlQYaoQRmD163l7RApVQ_edited.jpg

Heeft jouw hond schouderproblemen, en moet daarom de beweging van de schouders beperkt worden.

Heeft jouw hond last van een achterpoot, mag jouw hond even zijn achterpoot niet belasten?

Heeft jouw hond last van een voorpoot die even niet belast mag worden?

LOGO

Vind je het antwoord van je vraag niet op onze site? Wil je extra hulp om te bekijken wat het beste is voor jouw hond dan mag je ons steeds contacteren