Huren van een rolwagen:

Je kan bij Pro4paws ook een rolwagen huren. Heb je een rolwagen nodig voor tijdelijk gebruik of twijfel je dat je hond wel voldoende baat heeft bij het gebruik van een rolwagen. Dan kan je bij ons terecht.

Wij hebben enkele rolwagens in voorraad die we volledig kunnen aanpassen aan jouw hond en die je dan tijdelijk (minimum 1 maand) kan huren. Zo kan je rustig uitproberen of een rolwagen iets is voor jou en je hond. 

De rolwagen wordt steeds afgehaald bij Pro4paws, in Geel, waar we de juiste maten instellen voor jouw hond. 

Er wordt steeds een huurcontract opgesteld dat wordt stopgezet zodra je de rolwagen terug inlevert. De betaling gebeurt maandelijks via een overschrijving. 

Wil je later toch een eigen rolwagen bestellen dan is dit eenvoudig(er) omdat we de maten van jouw hond al hebben.  Je blijft de gehuurde rolwagen dan gebruiken tot de nieuwe rolwagen is aangekomen bij Pro4paws. 

Wil je weten of we nog een rolwagen voor jouw hond in voorraad hebben om te huren stuur dan twee foto's naar info@pro4paws.com. Ook info over het huren van een rolwagen kan je via info@pro4paws.com krijgen.

Deze twee foto's hebben we nodig:

Zet je hond zo 'vierkant' mogelijk. 

  • met een meter achteraan

  • met een meter aan de voorpoten

Dit zijn de vijf maten die we standaard in voorraad hebben:

XL: aanpasbaar van 45 tot 60cm

L: aanpasbaar van 35 tot 45cm

M: aanpasbaar van 25 tot 35cm

S: aanpasbaar van 20 tot 30cm

XS: aanpasbaar van 15 tot 25cm

Als je een rolwagen wil huren dan gaan we aan de hand van jouw opgestuurde foto's de rolwagen al instellen. Het verder aanpassen wordt gratis gedaan in Geel. Wil je dat wij tot bij jou komen dan vragen we een km-vergoeding.

De huur is 80€ (B.T.W. exclusief) per maand. Dit bedrag moet voor de vierde van de maand betaald worden. Dit bedrag wordt gestort op het rekeningnummer van Pro4Paws met vermelding: "betaling huurgelden rolwagen en de naam van jouw hond".

Verder wordt er een waarborgsom gevraagd van 150€, deze waarborgsom wordt teruggestort zodra de rolwagen in goede staat wordt terugbezorgd in Geel.

Bij het inleveren van de rolwagen in goede staat voor de vierde van de maand, wordt de huurovereenkomst automatisch gestopt.

Toetsie en Luna in een huurrolwagen:

Ook voor de Teckels en Mopshonden hebben we een rolwagens te huur. Interesse? Contacteer ons info@pro4paws.com

Toetsie en Liesbet laten zien hoe je een huurrolwagen aandoet.

© 2017 by Pro4Paws. Proudly created with Wix.com