Toetsie in een hondenrolstoel

Huren van een hondenrolstoel

Je kan bij Pro4paws ook een rolwagen huren. Heb je een hondenrolstoel nodig voor tijdelijk gebruik of twijfel je dat je hond wel voldoende baat heeft bij het gebruik van een rolwagen. Dan kan je bij ons terecht.

Wij hebben enkele hondenrolstoelen in voorraad die we volledig kunnen aanpassen aan jouw hond en die je dan tijdelijk (minimum 1 maand) kan huren. Zo kan je rustig uitproberen of een rolwagen iets is voor jou en je hond. 

De hondenrolstoel wordt best afgehaald bij Pro4paws, in Geel, waar we de juiste maten instellen voor jouw hond. 

Er wordt steeds een huurcontract opgesteld dat wordt stopgezet zodra je de rolwagen terug inlevert. De betaling gebeurt maandelijks via een overschrijving. 

Wil je later toch een eigen hondenrolstoel bestellen dan is dit eenvoudig(er) omdat we de maten van jouw hond al hebben.  Je blijft de gehuurde rolwagen dan gebruiken tot de nieuwe rolwagen is aangekomen bij Pro4paws. 

Wil je weten of we nog een hondenrolstoel voor jouw hond in voorraad hebben om te huren stuur dan twee foto's naar info@pro4paws.com. Ook info over het huren van een rolwagen kan je via info@pro4paws.com krijgen.

Maten voor een huur hondenrolstoel

Deze twee foto's hebben we nodig:

Zet je hond zo 'vierkant' mogelijk. 

  • met een meter achteraan

  • met een meter aan de voorpoten

IMG_8399.jpg
IMG_8405.jpg

Maten van een huur hondenrolstoel

 

Dit zijn de vijf maten die we standaard in voorraad hebben:

XL: aanpasbaar van 45 tot 60cm

L: aanpasbaar van 35 tot 45cm

M: aanpasbaar van 25 tot 35cm

S: aanpasbaar van 20 tot 30cm

XS: aanpasbaar van 15 tot 25cm

Als je een hondenrolstoel wil huren dan gaan we aan de hand van jouw opgestuurde foto's de hondenrolstoel al instellen. Het verder aanpassen wordt gratis gedaan in Geel. Wil je dat wij tot bij jou komen dan vragen we een km-vergoeding.

Betaling huur hondenrolstoel

 

De huur is 80€ (B.T.W. exclusief) per maand. Dit bedrag wordt maandelijks opgevraagd om te betalen via een factuur.  Dit bedrag wordt gestort op het rekeningnummer van Pro4Paws met vermelding: “gestructureerde mededeling” (te vinden op het factuur).

Verder wordt er een waarborgsom gevraagd van 150€, deze waarborgsom wordt teruggestort zodra de hondenrolstoel in goede staat wordt terugbezorgd in Geel.

Bij het inleveren van de rolwagen in goede staat voor het nieuwe huurfactuur, wordt de huurovereenkomst automatisch gestopt.

Luna in een huur hondenrolstoel

Luna in een huur rolstoel

Huurrolstoelen voor Teckels en Mopshonden

Ook voor de Teckels en Mopshonden hebben we een rolwagens te huur. Interesse?

Contacteer ons info@pro4paws.com

Hondenrolstoel voor een Teckel
Hondenrolstoel voor een Mopshond

Aandoen van een huur hondenrolstoel

In dit filmpje kan je zien hoe Liesbet bij Toetsie een huur hondenrolstoel aandoet