STA-OP

hulp

maattabel

De STA-OP hulp is in maat medium, large en extra large verkrijgbaar in twee versies: de U-band en de conventionele band. De conventionele band is de meest gebruikte. De U-band kan een oplossing zijn als de penis van jouw reu te ver naar voor hangt. Op deze twee foto's zie je duidelijk het verschil. Bij twijfel kunnen ze steeds beiden worden gepast in Geel.

Conventionele band
STA-OP hulp met conventionele band
U-band
STA-OP hulp met U-band

Veel gestelde vragen:

Hoe lang mag de STA-OP hulp gedragen worden?

De STA-OP hulp mag meerdere uren na mekaar gedragen worden. Toch raden we aan om (zeker in het begin) niet langer dan twee uur te dragen. Na deze twee uren is het belangrijk dat je de gevoelige plaatsen voor druk controleert bij je hond zoals: tussen de voorpoten, onder de buik en tussen de achterpoten.

Na verloop van tijd kan het harnas een hele dag gedragen worden.

Mag het harnas gewassen worden?

Wassen van het harnas mag zeker, sluit wel alle sluitingen op een correcte manier voor je het harnas in de wasmachine steekt. Liefst op een wol was programma of een ander programma met weinig toerental.

Wat als mijn hond veel gewicht verliest of in gewicht toeneemt?

Het harnas is instelbaar en kan terug passend worden gemaakt. Zie je dit niet zelf zitten contacteer mij dan even via info@pro4paws.com en dan maken we een afspraak om alles terug goed in te stellen.

Meer info of hulp bij maatname via info@pro4paws.com