Covid-19 en Pro4Paws

Onze aangepaste dienstregeling even op een rijtje.


Omdat we bij maatwerk steeds dicht bij jouw hond/ bij jouw als eigenaar komen en de afstand van (social distancing) twee meter niet kunnen garanderen stoppen we met maatwerk tot 4/5/2020.

Wat kan nog wel? Bestellingen online via info@pro4paws.com. Wat kan je bij ons online bestellen?

Soft brace voor het heupgewricht Soft brace voor het kniegewricht Soft brace voor het polsgewricht Elleboog stabilisatie soft brace Teen op hulpen Sta op hulpen Rubber botjes

Kortom alle standaard bracen die jullie zelf kunnen opmeten bij jullie hond.

🐾 Voor de rolstoelen kunnen we huurrolwagens blijven aanbieden. Zo kan de aankoop van een eventuele maatwerk rolstoel overbrugd worden. Voor een huurrolstoel kunnen jullie zelf de maatname doen, en met enkele foto's en maten door te sturen kan ik de rolwagen klaarmaken voor transport. Jullie kunnen deze dan zelf komen afhalen in Geel (dan zet ik deze klaar) of deze kan verstuurd worden met Fedex (wel extra verzendingskosten). zie ook blog: https://www.pro4paws.com/post/huren-van-een-rolstoel-voor-jouw-hond-in-tijden-van-covid-19

🐾 Ook blijven we (gratis) advies aanbieden via video's, foto's... Dit kan gebeuren door filmpjes door te sturen via Whatsapp 0494 177668 of via mail info@pro4paws.com.

Vergeet wel niet jouw naam en de naam van jouw hond te vermelden in elk bericht!


Het zijn uitzonderlijke situaties, waarbij de hoofdzorg is om gezond te blijven, dit kunnen we samen doen door meer afstand te nemen. Wat dit gaat brengen voor Pro4Paws is voor mij nog niet duidelijk, wat de toekomst brengt is onduidelijk.


Veel groeten, blijf gezond en hopelijk zien we elkaar gauw weer, Liesbet

150Bereikte mensen11Betrokkenheidsacties