Huren van een rolstoel in tijden van Covid 19


Het huren van een rolstoel voor jouw hond blijft mogelijk.Toetsie with his hired wheelchair for dogs
Toetsie met zijn huurrolstoel

Hoe gaan we vandaag te werk? We verwachten twee foto's van jouw hond met een meter naast.Measurement dog for wheelchair
Opmeten hond voor rolstoel

Zet je hond zo vierkant mogelijk en houdt er een meter naast. Deze foto hebben we nodig om de hoogte vooraan en de lengte van de rolstoel te bepalen.


Measurement dog for wheelchair for dog
Opmeten hond achteraan voor rolstoel


Ze je hond zo vierkant mogelijk en zet een meter achteraan, trek hier een foto van. Zorg dat de staart niet in de weg hangt, eventueel vraag je aan iemand om die even vast te houden.

Deze foto hebben we nodig om de hoogte achteraan en de breedte te bepalen.

Als we een juiste rolstoel in voorraad hebben. Laten we je dit zo snel mogelijk weten.

We sturen jouw het contract op en een factuur voor de waarborg (€150) en een eerste maand huur (€70 excl. BTW per maand).


Je kan de rolstoel dan komen afhalen in Geel, we zetten deze dan klaar. Of we kunnen deze opsturen via Fedex (ongeveer €100).


Zodra je de rolstoel voor jouw hond thuis hebt kan je de rolstoel aandoen bij jouw hond. Hiervoor heb ik een instructiefilmpje gemaakt samen met mijn hond Toetsie.
Als je de rolstoel hebt aangedaan bij jouw hond stuur dan zeker een foto of filmpje op zodat we kunnen kijken of deze goed is aangedaan.


Heb je nog meer vragen, stuur dan een berichtje naar info@pro4paws.com, vergeet niet jouw naam en de naam van jouw hond te vermelden in elk bericht.