We zijn verhuisd naar Olenseweg 55 in Geel

Een jaar geleden groeide het idee om toch voor een 'eigen stekje' te zorgen voor Pro4Paws. Het gezellig thuis honden en hun baasjes ontvangen had ook wel wat nadelen.

En dan kwamen alle opties op tafel: de garage ombouwen of toch een container in den hof plaatsen. Plannen werden getekend, hertekend en nog wat beter uitgewerkt. De container werd een modulaire bouw.


En dan plots kwam er een huis te koop, een huis dat al langer leegstond en dat voor ons ideaal gelegen is. Ik zat natuurlijk dadelijk met mijn hoofd in de wolken en mij man deed de berekening. Ik de dromer, hij de realist, we vullen mekaar wel goed aan.

Voor- en nadelen werden naast mekaar gelegd. En mijn lijstje van voordelen was net iets langer dan het lijstje van mijn man met nadelen.

Dus we deden een bod en daar stonden we dan, we hadden een huis gekocht voor Pro4Paws. Een huis in functie van honden met beperkingen, om deze zo goed mogelijk verder te helpen.

Opnieuw tekenen, hertekenen, nadenken en vooral veel werken.

En toen was er plots een virus, een dodelijk virus, de wereld en België duwden even op stop. Even in je kot blijven, even rustig aan doen, even nadenken. Mensen werden heel bewust over hygiëne, over hoe veilig zijn...

En toen hebben we beslist om eerst de ontvangstruimte en consultatie ruimte in orde te maken. Niet meer het hele concept klaar te maken en pas een jaar later verhuizen. We zijn in sneltempo beginnen te werken aan de consultatieruimte.

En dus vandaag is er nog steeds veel werk, maar kunnen we alle klanten en hun honden ontvangen op Olenseweg 55 te Geel.

En ik had ook liever gehad dat ook de oprit opnieuw was aangelegd, het gras was gelijk gelegd, de nieuwe ramen waren geleverd. Maar we gaan daar niet op zitten wachten maar nu al genieten van de extra ruimte die we hebben gekregen.

Ik hoop jullie snel te mogen ontvangen op Olenseweg 55 in het huis van Pro4Paws.